Informatie bruidsreportage


Bijzondere Trouwfotos

Bruiloft_Bastiaan_en_FroukjeVan zo’n prachtige dag als je trouwdag wil je natuurlijk ook de mooiste en meest bijzondere foto’s hebben.

Mijn uitdaging is dat we op zoek gaan naar dat extra wat jullie foto’s sterker maakt: emotie’s, sfeer, die ene blik, enz.. Ik regiseer heel weinig,  iedereen kan hierdoor zichzelf blijven. Wel geef ik hier en daar wat tips en ideeen.  En dat resulteerd in natuurlijke foto’s en spontane momenten.
Een mooi compliment dat je als fotograaf kan krijgen is dat er gezegd word, dat ze niet in de gaten hadden dat ik op al die belangrijke momenten steeds met mijn neus vooraan stond.

Op deze wijze kunnen jullie je trouwdag keer op keer beleven.


Invulling van de Trouwdag

Bruiloft Berend en Stephanie - KPOfotografieMocht jullie interresse gewekt zijn in wie ik ben en mijn stijl van fotografie, dan nodig ik jullie uit om contact met mij op te nemen. We maken dan een vrijblijvende afspraak waarbij ik jullie een nog wat uitgebreidere portfolio kan laten zien.

Voor jullie is het belangrijk om te zien wie ik ben en hoe ik ben, het is tenslotte de fotograaf die als één van de weinigen de hele dag met jullie mee loopt. Jullie kunnen dan zelf ervaren of er een klik is of niet. Mochten jullie dan besluiten om mij als de fotograaf van jullie grote dag te kiezen, dan zetten we de afspraken op papier, waarin we alle besproken zaken nog eens op een rijtje zetten. Twee á drie weken voor de grote dag spreken we weer samen af en nemen dan de dag tot in detail door.

Na de huwelijksdag krijgen jullie na 2-3 week een USB-Stick met alle foto’s van die dag. Hierop staan de bewerkte foto’s in hoge en ook in lage resolutie.


Investering

Bruiloft Gerben en Ingrid - KPOfotografieVoor een dag fotografie van 6 uur op jullie bruiloft is de totaalprijs € 750,-.

Dit bedrag is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek.
  • Tot 6 uur fotografie op de huwelijksdag.
  • Correctie van alle foto’s na de huwelijksdag op kleur/helderheid/contrast.
  • Reiskosten tot 75 km. Boven de 75 km word er €0,25 / km in rekening gebracht.
  • Alle gemaakte foto’s op een USB-stick in .jpg formaat in hoge en lage resolutie.
  • Aantal foto’s tussen de 400 en 600 (mede afhankelijk van het aantal uur).
  • Prijzen zijn incl.BTW
Extra uren:
  • De eerst 2 extra uren kost €75,- /uur
  • De volgende extra uren kost € 55,- /uur

Fotoalbum

Bruiloft Ingrid en Gerben - KPOfotografieEen trouwalbum is heel persoonlijk, houden jullie van modern, klassiek of juist heel romantisch. De een wil afgedrukte foto’s zelf inplakken, een ander wil er graag een scrapbook van maken. Een andere mogelijkheid is het zelf maken van een trouwalbum via internet. Er zijn vele aanbieders op dat gebied. Groot voordeel hiervan is dat jullie zelf kunnen bepalen hoe jullie album eruit gaat zien en of jullie één of meerdere albums willen en wellicht extra aanvullende kleinere albums.

Natuurlijk kunnen jullie, indien gewenst, het trouwalbum ook door mij laten verzorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van jullie wensen en jullie keus voor het soort album. Richtprijs voor de opmaak van 30 pagina’s is € 150,- (exclusief het album). Luisterend naar jullie smaak en wensen creëer ik jullie persoonlijke album. Jullie krijgen altijd een proef te zien voordat het album definitief gedrukt gaat worden.

 

 

 


Jullie kunnen me bellen op nummer 06-506 675 64
of contact opnemen via een e-Mail naar info@kpofotografie.nl